// arthitectural / Concept & Competition / A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

Concept & Competition A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122The project consists of the renovation of building B’s existing 10,402m² surface area, the redesign of the facade taking into account the overall structure, the renovation of the technical premises, and the optimizing of office surface space. The problem of energy will be approached subtly, with the aim of upgrading the efficiency of the facades and facilities “to measure”, rather that simply applying current regulations brutally.

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

© Atelier Zündel Cristea

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

© Atelier Zündel Cristea

A/ZC – Atelier Zündel & Cristea | Leclerc122

© Atelier Zündel Cristea

On each floor there will be plant-filled loggias acting as the veritable green lungs of the building. Our proposition highlights generosity of space, light, comfort, and wellbeing. Today more than ever businesses are sensitive to the image their facades present to the world, as well as to the amount of comfort they can provide their employees.

Location: Boulogne-Billancourt, France
Architect: A/ZC – Atelier Zündel & Cristea
Project name: Leclerc122
Status: In progress
Client: GECINA
Team: AZC / SETEC
Cost/Size: 12.25 M / 10 544m²
Images: Atelier Zündel Cristea
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more