// arthitectural / Concept & Competition
  • The proposition takes a radical look at the nature of space provision, and its consequences. This proposition questions the acquisition of space as an enclosure. We posit the opposite, that you can in fact acquire facility and opportunity. The scheme provides an infrastructure within which you may chose to fulfill you aspirations for enclosure. We […]


    more

  • We wanted to try more fluid form language for traditional pool bridges and so the spaces will be dynamic and energetic. Two types of design methods that we have chosen. One of them is continuous fluid outer skin surface which supports with water and sun proof technological materials. The other method is wooden-panels which allow […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Milla Digital project is the result of collaboration between the City of Zaragoza, the MIT (Massachusetts Institute of Technology) and the project management team led by MCBAD Colomer Dumont architects. In 2006 a team from the MIT Media Lab, led by the Digital specialists William J. Mitchell and Dennis Frenchman elaborate a development program on […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This hilltop residence, located at the edge of a wooded knoll in the rolling foothills of the Blue Ridge Mountains, has expansive southern and western views.  Approaching the house through these woods, one arrives at a striking single story façade of corten steel in a wood frame. A hint of the views is provided through […]


more

“Shiro” is the meaning of “white” in Japan. White is the color that has a mysterious charm.  Renovation experimental you use the white.  Budget was small. I painted all white first.  I painted the white furniture also. It just so lonely in space, I have added a little green. Were chosen to match the interior space […]


more

The final building outline was determined by the scale and proportion of the sorrounding buildings. We didn’t want to form blocks that oppress their environment. Our primary aim was to find an acceptable, proportioned building form, that keeps the relative regulations, and we connected the most optimal number of apartments to this form. The sorrounding […]


more