// arthitectural / Interiors
  • Yellowtail Office is an intervention project rather than a cosmetic renovation. Situated in Thornhill, Ontario, the small 10’ x 30’ retail space was converted to a chic suite to be used as a mortgage broker office. The space is divided into three equal zones, which similar to a yellowtail fish, connects the head, body and […]


    more

  • Who ever said that pleasure wasn’t functional? Charles Eames. @home thinks the kitchen out of the conventional box, reinterpreting the DNA of those forms that the market conventionally names kitchen and which remind us the more complex memories of a space rich in materiality, flavours and fragrances, a fireplace which to get warm around, a […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

We set up the exhibition areas for the Association for the Promotion of Traditional Craft Industries (DENSAN) during the Ambiente international trade fair for consumer goods held every year in Frankfurt, Germany. We were tasked with creating an unmistakable presence that will catch the eye of many visitors in order to share the beauty of […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Central DuPage Hospital in Winfield, Ill, west of Chicago, commissioned RTKL to design a freestanding cancer and diagnostic imaging center for a cancer care campus in nearby Warrenville. RTKL’s design showcases the high quality of the hospital’s brand and its world-class cancer program by creating a building with a contemporary appearance, simple wayfinding, and a […]


more

Mecidiyeköy is one of the most salient areas in İstanbul, which is located in Şişli, one of the most important business areas, and has the transfer point between İstanbul’s two sides. Mecidiyeköy is on İstanbul highway and located in the intersection point of metro bus and tube, therefore it became one of the most running […]


more

This residence at the Singel, Amsterdam (NL) exists from one open space where several functions have been put into freestanding objects. The kitchen and wardrobe are placed near the entrance and combined into one single volume. The bath- and bedroom is hided into a volume which is placed at back of the house. From the […]


more