// arthitectural / Lighting
  •   Made of recyclable work site materials such as electrical blade joints, earth conductors and a swinging Coca Cola bottle, this pendant light was designed for the Coca Cola Company during its sponsorship in the Athens lighting project. Proudly hanging over the lighted streets of Gkazi, our installation managed to capture the Coca Cola taste […]


    more

  • “It is not the right angle that attracts me, nor the straight line, hard and inflexible, created by man. What attracts me is the free and sensual curve that I find in the body of the beloved woman.” – Oscar Niemeyer Set on the harbor of La Grande Motte, the installation faces the sea. It […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The hotel’s grand porch entrance stands between two buildings creating a 15m tall ceiling. As a measure of lowering the perceived ceiling plane and retaining the open feel, the interior and lighting design team devised an array of suspended ring fixtures. At night, the intent was that the glowing bands would float and sway in the ocean breeze – […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

As a starting point for work on the Helsingør Psychiatric Hospital, we interviewed the users, patients, and staff members. This helped to provide a clearer understanding of the basic needs on which to base our design approach, while at the same time clarifying an important paradox to be solved.  How does one combine the efficiency […]


more

The Haus am Weinberg is located in a setting that is at one time rural, yet suburban. The location of the villa affords pastoral views of the stepped terraces of an ancient hillside vineyard on one side and cityscape vistas on the other. The inner circulation, organisation of the views and the programme distribution of the […]


more

Hotel “Notarishuys” is an expansion for an existing restaurant. The new building, conceived as a pavilion, holds a hotel containing 4 suites. A 300 years old beech tree determines the atmosphere inside and outside throughout the season. Keeping and not harming this natural monument was vital to the design. Because of this, the building became linear, […]


more