// arthitectural / Interiors / David Guerra | Belvedere apartment

David Guerra | Belvedere apartment

Interiors David Guerra | Belvedere apartment

David Guerra | Belvedere apartmentThe project designed by David Guerra Architecture and Interior is located in a noble area of Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil. The apartment is 600 m² and it was inspired in the cosmopolitan style of the inhabitants, a couple without children.

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

There was no intention to follow to the fad, rather it pursue an elegant and cozy atmosphere using design furniture and works of art. The bright rooms with a lot of free space and few elements, low and straight furniture, bright wood, white floors and walls as well as transparent curtain increase the space.

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

David Guerra | Belvedere apartment

© Jomar Bragança

Location: Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil
Architect: David Guerra
Project name: BELVEDERE APARTMENT
Project leader: Architect David Guerra
Team: Architect David Guerra, Fernanda Farage, Architect Cori Coraci Architect Luciana Gontijo
Type: Apartment
Completion date: 2005
Photographer: Jomar Bragança
Total construction area: 650 m²
Structural project: Construtora Castor
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The House on the Mountain was conceived as house for one family with three additional housing units. It softly nestles against the slope and it’s size, roof shape and materials are inspired by the traditional „Wälderhaus“. The plot shapes the volume horizontally and vertically. As a result the public entrance can be accessed from the […]


more