// arthitectural / apartment
  • The owners, who have been living in Barcelona for quite some time, were looking for a home where they could start a new professional and family adventure. They contacted us with two different apartments, from which it was very hard to choose from, but had a very clear idea of their needs. Their main wish […]


    more

  • It’s the remodeling and interior design project of an apartment acquired by the client in the building’s final stage of construction. A three bedroom turned into two bedroom to make room for a tv room/home office and expand the dinning room. The kitchen originally closed, was integrated to the living room, as well as the porch. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The 30′s apartment is located in one of the most distinctive residential areas in Milan, via Morgagni. The long corridor, the herringbone parquet, as well as the carved window frames are just few of the typical features , carefully preserved during the renovation. A more contemporary feel is provides by the many iconic pieces of […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

designphase dba were engaged to create a fully integrated design solution, providing not only the interior design, but visual identity, logo and branding as well.This 5000 square foot Grand Bar & Brasserie, located at the award winning Asia Square development, has got a distinctly metropolitan feel. The desire was to create a place to suit […]


more

The design approach is specific for this project and wouldn’t work quite as sensibly for another. It’s a reasoning brought by the background of the project which emphasizes relationships to the site and the four different core functions to each other; offices, hotel, retail, and residential; that melds with significant spiritual and abstract components of […]


more

An existing face brick residence within a heritage area of Sydney has been transformed.  The features of the original house have been retained, whilst a poor quality previous extension has been removed.   A large double storey pavilion has been created behind the existing residence, with a glazed link connecting the two. Duplicating of some of […]


more