// arthitectural / Argentina
  • This house has been designed from a large white enclosing wall that contains all the functions and is completely open to the backyard so as to enjoy the different views to the lake and its natural environment. The access is materialized through a stone folded wall that turns the access into a wall that separates […]


    more

  • The Pavilion is created as a differentiated space in its environment for the exhibition of furniture, in relation to the sculptural and visual senses arising from complementary curves created from the ergonomy of a seat and the emulation to woodgrain. It exposes MDF, the same material used to the fabrication of the displayed furniture, showing […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Working at home as an answer to one´s wish, out of necesity, confort or just because. In a 54 square meters space, we generated this home-office that allows to hold the dynamics in the life of a designer, taking into account every instace of work needed: team work, individual work, rest area, storage, meetings. For creating […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

We firmly believe in a sustainable architecture that considers every client in every circumstance. This house shows the requirements of the location and its environment: the architecture results in the topographical and formal adjustments that are typical of the Mediterranean area. When we received the assignment to design a single-family house in Sant Andreu de […]


more

Interior design of a two seats Light Sport Aircraft. Syncro’s cockpit is characterized by fluid shapes that unify and embody all the internal components in a monolithic piece with structural and ergonomic qualities.
The flatcar’s lines define the seat outline, that is suitably subdivided for a correct adjustability, thanks to an air chamber system. The same […]


more

Clay Reading is a small bookstore located at an office building in Shanghai. It mainly sells books on philosophy and theology. Since the store is so tiny, we tried not to occupy too much space for the books and leave more space for the readers when we started considering the spatial arrangement. Bamboo was the […]


more