// arthitectural / art
  • Three time-bending conceptual machines designed by Montreal’s Les Ateliers Guyon ans Sidlee make up a new traveling exhibit from the Art Directors Club of New York and Shutterstock. In an industry where digital reigns supreme, The Art Directors Club of New York (ADC) set out to reinforce their artisanal approach – emphasizing their unique identity […]


    more

  • With the re-edition of the organically shaped MANTILLE vase, KPM Berlin revives one of the most beautiful works of the manufactory’s famous designer Trude Petri. Trude Petri’s vase MANTILLE, first launched in 1957, resembles an elegant sculpture. The sweeping lines refer to the experimental designs of the 1950s. The waist-like shape conveys the impression of […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

It’s a studio for an artist. It’s a playground for a designer. It’s a gathering place for friends. Therefore we designed what he needed; of course a long desk for hair make up, some space and walls reserved for him where he can paint, a library, screens for concert videos, a little courtyard, and a […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This house for a couple is built in a residential area on a gentle hill in the northern Tokyo. The site is located at the top of a hill connected with a narrow path leading to the actual building lot. The ground level is gradually climbing higher from edge of the site. Although the site […]


more

This June, «Aleksey Ivanov architectural studio “Archstroydesign ASD”» took part in the architectural contest for the project of a multifunctional residential complex in the center of Novosibirsk. For the Siberia’s capital, the architects proposed a composition of a few houses that together from a circle. What was peculiar about the specifications was the fact that the […]


more

The project was realised between 2011 and 2012 in Arona (NO), Italy. The goal was to locate a Dori store in an old building in the historic center of town. The area was carachterised by an irregular plan, which had to be regularised. The choice of Archiplan Studio was to locate a new wrapping. So […]


more