// arthitectural / Awards
  •  The Liquid Glacial Table and Galaxy SOHO, Beijing have been nominated for the 2013 Designs of the Year Awards. The awards span seven categories and showcase the most innovative and imaginative designs from around the world over the past year. ZHA’s nominated projects will be included in the ‘Designs of the Year’ exhibition at the […]


    more

  • Richard Meier will be granted the 2011 President’s Award in honor of his significant influence on New York City. The President’s Award is given by the AIA New York Chapter to an architect whose work has made an important impact on New York City. Past recipients include Philip Johnson, I.M. Pei, and Henry Cobb. Richard […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Catalan architect Josep Lluís Mateo, founder of the Mateo Arquitectura practice, presents the new head offices of the PGGM insurance company in the city of Zeist. “The aim of the project is to extend the central offices of Dutch pension fund PGGM, duplicating their current surface area on the site in Zeist, near Utrecht. […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Positioned in the South East corner of the Tai Po Industrial Estate the building faces directly West. The Building was originally designed by Rocco Yim & was a semi-conductor warehouse for Motorola and latterly Freescale Semiconductor, Inc. The building comprises of two wings with a central circulation core housing reception and entrance. The studio placed […]


more

Here in Cabuyal people live without electricity, without sewage or running water. People do not use money; they have no jobs or professions. People do not measure time with clocks; do not use meters or rulers. Here there is no private property, nor institutions. Over here life is simple: if they are tired, they sleep, […]


more

Design of a condo, storefront The project is the design of a 1,280 sq.ft. condo, located on the ground floor of a triplex in Montreal. The mandate was to divide each living area in order to maximize while maintaining the architectural integrity of the existing location, each room with natural light. The concept was to highlight the raw […]


more