// arthitectural / cinema
  • The façade of the existing building is enclosed and not very visible. The idea is to turn this feature into an advantage by creating a pathway to the cinema theatres. The dark, charcoal grey façade is a reference to the ambiance in cinema theatres. Its main features are cinema posters and neon signs. The red […]


    more

  • In order to benchmark modern cinema designs in Nanjing, the design team developed a “dreamlike’ concept to suit the most upbeat and trendy lifestyle, a design journey to creating a dream space started. Brought together with hardware and software, a new kind of cinema is born. If movie studios were places that dreams were born, […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

ICE CUBE propose itself, due to its physical and scenic characteristic, as a new Landmark, whose aim is to reconfigure the visual connections between the volume of the ex cinema Russia, Pushink square and the city urban context. ICE CUBE will become the new container for Pushkinsky cinema, that in the course of time has been […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

A breath of fresh New York air in Porto! Inspired by the cool feel of Little Italy, OITOEMPONTO has breathed new life into one of Porto’s forgotten corners, now home to Portarossa, the new pizzaria at Rua Côrte Real nr. 289, in the Foz district, one of the oldest and most distinctive in the city. Attractively designed by […]


more

‘HomeMade’ is the first residential scheme by London-based design studio Bureau de Change. The project takes two neighbouring properties and merges them into a single family home with a new extension providing a kitchen and living space at the rear of the property. The first design step was to connect the two properties by opening up many of the dividing […]


more

YAK01 is a new modernly designed house located on Yen Akat Road, Bangkok, Thailand. The house is specifically designed for a small modern family. It is composed of a 560 sq.m private land and 500 sq. m usable internal space. Even though the usable space of the land is limited, the client wanted a modern […]


more