// arthitectural / comercial center
  • Housing Corporation VANKE has asked us to make a proposal for a Super Market as part of a big resort in Sanya. Sanya is the southernmost city in China. It is located in Hainan Province. The area is renowned for its tropical climate and is a popular tourist destination. The resort will consist of three clusters of […]


    more

  • Planning for the project to relocate the Nike Press room began in 2007. The space is separated in three areas; namely the “entrance space”, the “initiative space” and the “stock space”. The project required a space in which product display walls coexist with a large graphic banner that brands the space as Nike’s.We proposed a […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The project is located halfway along Haupteinkaufsstrasse, the shopping street of Frankfurt. The brief envisaged the construction, on a 105,000 square meters area,  of structure comprising a shopping mall, a film theater, a fitness center, a hotel, meeting rooms, offices, parking spaces. Its many functions affect not just the main features of the project but […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Studio Eight Photos’ design is composed of modular and graphic elements in a clean and neutral palette . Bold black lines outline the space’s vast storage units that have been designed to accommodate a plethora of photography equipment. A modular lounge can be configured in a variety of ways, providing easy staging for different shoots. […]


more

Office spaces and the way we work in them are radically changing and so are the demands on furniture and interior for meeting places. That’s why Offecct, together with Claesson Koivisto Rune, has developed the table XTRA LARGE. With the table XTRA LARGE we wanted to create a hybrid between a meeting table and a writing […]


more

Thought of as a large volume that is cut out and partitioned as a house, different spaces, scales, experiences and moments are proposed. The entrance, markedly created by a tear or opening between the volumes, provokes compression that is intensified by a sculpture that accompanies the entire length of the entrance. Rigorous proportions were at […]


more