// arthitectural / conversion
  • Vision Statement The vision for the Postal Plaza Project is to create a place for the display of art; a place to safely and appropriately store art; and a place for the education of students of Oklahoma State University and the citizens of Stillwater and Oklahoma. Architectural Concept  The architectural concept for the new Postal […]


    more

  • Description: Located in the historic Automobile Alley District of Oklahoma City the design seeks to transform an existing 1930 historic masonry and steel building into a modern office space. The character of the 12,000 sq. ft. two story building, originally built for Sharp Auto Supply Co, had been diminished by thick layers of paint, historically […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The particular urban situation of the building site and the client’s innovative attitude towards housing form the basis for the architects’ design. The location’s sloping contours that enable views over the Wien valley and Wienerberg as well as the cornerside location in between a detached building and terraced housing are defining parameters for developing the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Maximum use of the space The project is located in a traditional square in Bogotá between two other buildings, with a specific norm that sets the height and general isolations. The requirement to use as much area as possible resulted in a regular cubic volume and isolated on all sides of other buildings and completely […]


more

Architecture or Sudoku? Because of the value of the ground and the pressure coming from the developers to obtain the maximum potential out of each piece of land, we have been forced to think and create new architecture, where the spatiality is a consequence and not the main objective to reach, and where everything becomes […]


more

After a construction period of only 8 months the restaurant Seibl, that had been seriously damaged after a major fire, was recently completed. In addition to a thermal rehabilitation and the renewal of the kitchen technology an additional dining room and a sun terrace were included to the design. The energy demand was reduced to […]


more