// arthitectural / featured
  • Street Kitchen’s new base in Testbed1, Battersea, includes a large commercial kitchen, geared to serving thousands of lunches each day, loaded into airstream caravans and transported into central London. The company’s vision is modern British cuisine made from local organic produce and eventually aim to grow vegetables and keep bees on the roof of Testbed1. […]


    more

  • This two-apartment block is “one of a kind” design by Shatotto responding to the new “building construction rules for Dhaka – 2006”. Such rules require a fifty percent mandatory free ground coverage and a maximum building height of 45.73 meter. The agreement between the estate developer and the landowner has been to make two towers […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The Client 6 Emotions is an innovative and highly effective life enhancement on-line program that facilitates rejuvenation in all aspects of life. The program supports and guides people as they recognize and change patterns of behavior preventing them from achieving their full potential. In the past decade, thousands of people have transformed their lives with […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The multi brand and shared areas for the women’s clothing floor on the third floor of the Seibu department store in Tokyo’s Shibuya. The ‘contemporary luxury’ floor presents multiple brands together in a unified environment, but each brand needs to be gently distinguished from the others. The brands’ lineup and product arrangement change at a […]


more

Located in the center of Brussels, leading up to the Art-Mount, the restaurant KWINT serves as a central meeting spot for the newly opened ‘Brussels Square Conference Center’. The renovation of the formerly abandoned top-arcades in which the restaurant took its premises is respectful of the architectural heritage. Bringing on a new breeze in this […]


more

The project deals with the renovation of a 200m2 apartment in Madrid. About half of the apartment, corresponding to day-use spaces, conserved the original ceiling mouldings and wooden floors. The project proposed to maintain these elements while opening up the plan, originally divided into rooms and corridors, to obtain one large and only living area. This is achieved by […]


more