// arthitectural / flat
  • The 30’s apartment is located in one of the most distinctive residential areas in Milan, via Morgagni. The long corridor, the herringbone parquet, as well as the carved window frames are just few of the typical features , carefully preserved during the renovation. A more contemporary feel is provides by the many iconic pieces of […]


    more

  • Background of the Residents This family has lived in a three-floor townhouse. However, considering the long commute between Taoyuan and Taipei, the parents decided to buy a house in Taipei for their daughters. Except for the convenience, the parent can visit their two daughters in the weekends. Original House Situation There are 4 rooms, 3 […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Apartment realized in my town, valenza, for a private client. Natural wood, oil finished for furnitures, walnut and wenge. All furniture by drawings. Natural lime plaster for both bathroom and living room walls. Architect: Diego Bortolato Architetto Project: arch.Diego Bortolato Project name: Private Flat APP_P_VA Photos: Daniela Bortolato General Contractor: R2 – IMPRESA COSTRUZIONI Furnitures: Villosio […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Located on the harbor of Symi Island in Greece, LOS (Lobster, Oyster, Sushi) is a high end bistro bar and art gallery. LOS inhabits a historic building on the island, that was once a sponge factory and home of a merchant, who created the first modern equipment for sponge diving. The design for LOS references […]


more

Overview In 1998, the Union Pacific railyard sat vacant in downtown Salt Lake City, Utah. Four years later, the  30-acre site was transformed into a mixed-use urban district with specialty stores, restaurants, offices and apartments. A children’s museum and planetarium offered cultural and learning opportunities. And the project’s open-air plaza served as a place for international celebration during the 2002 Winter Olympics. The […]


more

Bularnia is an honest, functional office space on the ground floor of postindustrial building on the outskirts of Cracov. The goal was to introduce more natural light to dark and overpowering interior. This move redefined new proportions of space and optically enlarged narrow and low room. What’s more, light and transparent finishing materials, such as […]


more