// arthitectural / hospitality
  • The design combines an effort to preserve as much of the existing building with a single construction measure in the alpine landscape. The facade reflects its surroundings, creating a landmark identity without distracting from the mountain scenery. From the aerial cableway, visitors directly access the central reception area. Vertical circulation is provided by a generous […]


    more

  • Situated in a prime location and surrounded by great natural beauty atop a small hill, this exquisitely charming four-star Hotel was built from a restored Baroque Manor built in the late eighteenth century (1749) in line with the countryside, covering a magnificent property with 22,000 meters (2.2 hectares). Today it is a beautifully restored Baroque […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Singapore’s economy thrived during the 19th century as it became a primary South East Asian trade port, and the piers of Marina Bay performed as a locus for commerce, a site for the arrival and embarkation of goods, and, correspondingly, as an intersection point for culture. Pier operations ceased with the construction of the Marina […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The infinity pavilion beach house balances on the cliffs overlooking the town of Llandudno in cape town, the design directly engages with its context. The main open plan accommodation area consists of a series of dramatic angular forms that cascade down the cliffs to the sea edge, emphasising the precipitous nature of the site, the […]


more

  Lab is a new pure and light modular meeting or dining table. Its wooden legs (birch / oak / stained, painted or natural) evoke homely warmth. Width 800-1200mm, different lenghts. Designer: Inno Interior Oy | Harri Korhonen  


more

PTTEP, Thailand’s national petroleum exploration company, occupies eighteen floors in the ENCO building in Bangkok, consolidating functions previously spread across a number of sites. The competition-winning design creates an open plan workplace, configured around a new internal stairway that provides a physical and visual link between all levels of the 45,000 square metre tenancy. Breakout […]


more