// arthitectural / interior design
  • The “Henley” project concerns the renovation of an apartment from 1974 with an area of 90m2. The original apartment was divided into separate areas that could be achieved through a central circulation. The playful circulation in the new design provides an optical extension of the space. The design proves that with a limited surface a […]


    more

  • Incredibly enveloping, sexy… These are the words that best describe Chez Carl Tapas & BBQ, a new Nun’s Island restaurant created by the interior designer Jean de Lessard. This time, the designer explores the hidden dimension of space with amazing results! Inspired by the fractal theory, the designer Jean de Lessard delivers an amazing interpretation […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Here is a renovation and redesign NYC Interior Design completed recently on a duplex in the West Village. The duplex is a 2500 square foot 3BR 3BA residence with a living room, dining room and kitchen in an open layout. The main level included the open floor plan, two bedrooms, and two bathrooms. The lower […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

We have sought to escape the existing architectural paradigms of the contemporary police station, characterised as they are by opacity, security and fenced compounds. Instead, an emphasis is placed upon the police station as a truly public community building: inviting, accessible and part of the civic fabric of the neighbourhood. However, the same strict technical […]


more

Its shape is inspired by the Cala flower. The elegance of this flower is transferred to the bench with the elevation of two edges conveys the essence and emotion, elegance, finesse and beauty of the flower that gives its name. Made of HiMacs & stainless steel legs. Designer: Veronica Martinez


more

The architect Guilherme Torres designed this apartment to meet the expectations and needs of a young family. Situated in Curitiba, Southern Brazil, the apartment has a privileged view of a golf course. Starting from a pre-existing base, the architect chose to coat all the walls with carved woodwork. In doing so, he managed to hide […]


more