// arthitectural / Italy
  • The house stands on a clearing in the trees, 700 meters above sea level, close to the “Passo del Cavallo”, next to a road that connects Trompia Valley and Sabbia Valley on a steep slope. The landscape is characterized by an open valley to the south and a frame of green mountains with peaks of […]


    more

  • The restaurant is located in the high Apennines of Modena, the tourist area frequented mainly by skiers and mountaineers. The project is therefore the aim of contestualisation with the area, is thus recreated a warm and cozy is what we often expect from touristic mountains, fleeing the city and do not want to see no […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The romantic experience of “Grand Tour” revolved around discovering the distinctive nature of every individual location by studying the traditions and culture of the various countries involved. This idea of a journey of discovery in Apulia through forms of popular culture, which generally refer to the sensibility, sentiments and iconic traits characterizing Italian culture in […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

As Gummo were only going to be renting the space on the first floor of the old Parool newspaper building in Amsterdam for two years, i29 convinced Gummo to embrace the mantra of ‘reduce, reuse, recycle’ to create a stylish office space that would impact as little as possible on the environment or their wallets. […]


more

SHH created a radical new and multi-award-winning flagship restaurant for McDonald’s, located only yards from London’s shopping epicentre – Oxford Circus.  This 3-storey restaurant had to serve fast-moving convenience customers but also larger groups of young people, and particularly teenagers, who like to shop and socialise in Oxford Street.  Local shop and office workers and […]


more

Before our remodeling, the premises of this well-established, up market Chinese restaurant in Mayfair were looking dated and in need of a new, more open and lively image. Toward the end of 2001, the Client decided to ask Belsize Architects to remodel the mezzanine level, initially as a trial, partly to keep the business open […]


more