// arthitectural / Japan
  • The shop design for by | n, an original brand with all nendo-designed products located in the Seibu Sogo department stores in Tokyo’s Ikebukuro and Shibuya, and in the Yokohama Sogo department store. BACKYARD refers both to a shop’s storage space or loading dock and a tiny paradise for children, an outdoor space for free […]


    more

  • An umbrella whose handle makes it not only stable when in use, but able to stand on its own when turned on its handle, hang securely from tables and stay propped up on a wall when not in use. A strap ensures that the umbrella hangs safely on the arm, too. The umbrella comes in […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The window display “colorful wind” for the launch of UNIQLO’s spring item, “LINEN” staged at UNIQLO GINZA flagship store, was exhibited at major UNIQLO stores around the world. Please have a look at the installation, which spreaded colors all over the world. 2014 spring – emmanuelle has created an installation for the launch of UNIQLO’s […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Drawing inspiration from New York City’s East River bridges, the Canted Dining table is precariously positioned yet stalwart. Architectural, graphic and bold, this piece is practical enough to anchor an eat-in kitchen and elegant enough to shine in formal dining settings. Fabricated by hand using traditional woodworking and machining techniques, the Canted Dining table is […]


more

Remodeling and expansion of a residence built in the 70′s located in Mexico City. The project rescued all the valuable architectonic details integrating them into a new contemporary proposal. The goal was to achieve a better relationship between the interior and exterior, as well as a better use of the space. Elegance, functionality and grand […]


more

Nakahouse is an abstract remodel of a 1960′s hillside home located on a West facing ridge in the Hollywood Hills, just below the Hollywood sign. To the South and West are views of the Beechwood Canyon; to the East is a protected natural ravine, with a view of Griffith Park Observatory in the distance. The existing home was built […]


more