// arthitectural / landscape
  • Super Living – the expansion of the smart home The ‘homes of the future’, previously the stuff of fantasy exhibited only in World’s Fairs and science fiction, are increasingly becoming a reality. Automation and connectivity are making it possible for today’s smart homes to integrate information technologies through which systems and appliances are able to […]


    more

  • “After less than a year of work and three years in-depth territory analysis and landscape design and architecture, ended the work of the ‘Park 3_Circles’ in Osio Sotto (Italy). The project operates in an area where a park partially functioning (referred to as the ‘former pools’) needed a renovation that would make it fully accessible […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The care facility Vierstroom has asked HOSPER to make a design for the public and private outdoor spaces of the Vivaldi care home in Zoetermeer. The area is surrounded by water with flowering wet vegetation and trees on three sides. This increases the size of the area visually and at the same time has an […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Low table realized in transparent pink, orange and yellow coloured glass. The base is obtained by gluing six laminated, 6+6 mm. thick glass plates with special chamfering. The top, in laminated, 6+6 mm. thick glass, leans on the base and is available in one of its three colours. Designer: Johanna Grawunder Project name: Low tables “XXX” Dimensions: […]


more

This residence has been designed with full integration of the gardens with the living areas. Protected from the street by a stone wall, the transition interior / exterior happens naturally. Living rooms are transformed into large balconies, gently framed by architecture. The walls were contemporary artwork and furniture brings together a collection of vintage pieces […]


more

The house occupies a portion of land in an already built plot. The existing house -parents- and the new one –sons-, must maintain a reasonable level of privacy, despite sharing the joint use of the courtyard, and without establishing a physical boundary between the two parcels. Taking advantage of the gentle cross slope of the […]


more