// arthitectural / library
  • The Bibliothèque du Boisé aims to become a place fostering a feeling of belonging, promoting exploration and discovery. Located between Thimens Boulevard and the Marcel-Laurin Park, it covers a surface area of 5,000 m² and is integrated into the site by drawing on its major elements. This isn’t a project about architecture alone: it’s also […]


    more

  • Design concept The aim for the project is to establish a project that enables the biggest amount of urban connections and the development of public spaces. To achieve this, there are several proposals such as enabling the roofing of the building as public space, empowering meeting places and developing viewing-points which overlook the city. The […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The library, which houses 42 million books, was intended, in addition to being a place where people could work in a concentrated manner, to also become the intellectual social center for the suburban university campus, where students and others can come to study and meet at all times of the day. The 40 meter tall […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Mr and Mrs Van Mechelen built their first house 15 years ago in a cubic modern style. Although they, together with their two kids, have been living happily in this house, they decided 5 years ago to build for a second time in their life. Because of its location along a busy road with a […]


more

  Made of recyclable work site materials such as electrical blade joints, earth conductors and a swinging Coca Cola bottle, this pendant light was designed for the Coca Cola Company during its sponsorship in the Athens lighting project. Proudly hanging over the lighted streets of Gkazi, our installation managed to capture the Coca Cola taste […]


more

We aim for a project with strong identity, where children feel at home as a patient and a child. We aspire to create a recognizable and open design, that has the potential of organizing the complex program in a clear structure. The design offers an abundance of air and light and an optimal relation between […]


more