// arthitectural / mall
  • This lifestyle shopping mall is located at the fringe of a compound of high-rise apartments and serves the residents of a high-end suburb of Shanghai built around a giant man-made artificial lake. Originated at the lake, a canal waterfront system of pedestrian-friendly walkways culminates on this plot. The design is therefore driven by the integration […]


    more

  • This mixed-use development consists of a 5-storeys retail podium and retail basement of 74,800 sq m and two SoHo 86 m-tall towers housing 1040 individual units. It will bring a fresh air of contemporary urban lifestyle to this outskirt area of Shanghai. The shopping environment with its fluid sequence of spaces, atriums and corridors is […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The project started as a won competition for the redevelopment of the “Zentralplatz”. The program included approximately 20.000 m² of retail space, urban functions and a 6.000 m² square. Urban design concept The complete program is split into two volumes, separated by the Zentralplatz. This separation of functions allows for two autonomous and highly functional buildings, which […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

This design proposal for two vacation homes for two brothers and their families on one plot of land in upstate New York represents an examination of a curious part to whole relationship. The mathematical principle of “dissection” states that any two regular polygons with equal areas can be divided into sets of similar shapes; “minimal […]


more

The Savanna tables are inspired by the iconic image of the African Savana Trees. The purpose of the tables is to bring a sense of nature and elegance into the home space through the gesture of its surfaces ans the movement of its supporting structures. Made of chromed steel legs and veneered top. Designer: Alvaro […]


more

In the prestigious villa community of Novo-Uryupino, the architectural studio TOTEMENT/PAPER reconstructed one of the houses. The house, initially executed in the traditional “New Russian” style, got an “updating” injection and a completely renovated look. TOTEMENT/PAPER studio was invited to take on the project back in the summer of 2010. The commission was put in […]


more