// arthitectural / object
  • The Vase Shelves project is a modular shelving system that is constructed of beech wood planes and vase shaped lathed wood elements that serve as connectors between one plane to another and give the object its unique look and constructional qualities.  The vase shaped elements replace all of the constructional components that usually make up […]


    more

  • In line with the research collaboration between Emiliano Godoy and Nouvel Studio that looks into new mold-making and low-impact tooling for glass manufacturing, the Pizzelle vases are created using a tool that presses a glass bubble between two textured panels. The tool, which resembles a waffle maker, was designed by Emiliano Godoy so that the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Pillbox is a small container for carrying your medicine anytime, anywhere. Organize your pills daily or remove the divider and store other small items inside. Designer: Ototo Design Ltd.  Dimensions: H2.5cm / W7.5cm / D7.5cm Colors: White, Pink, Light Blue Material: Plastic Catalog number: White OT367 Pink OT369 White Blue OT368


more

// arthitectural / You may also like to see...

The Project is located in a set of houses built in the forties, in a block of the Polanco neighbourhood in Mexico City. The block has been subjected through the years to an endless number of constant and repeated alterations, not only in its architecture but also in its purpose (from residential to commercial). Nowadays […]


more

Concept / inspiration In the current context of globalization, based on a process of technical revolution, the development of companies in the field of technological innovation, such as Controlar, has been marked by a physical dematerialisation and smaller requirements in terms of space and scale compared to traditional industry. In this regard, and based on the pre-existence of […]


more

In the heart of Turin, closed to Piazza Castello, in a 1800 Palace, there is an apartment where the space is divided by a thick bearing wall. From the composition way, all the service space were leaned on the bearing wall, making all the other space free to be able to have the living area on the east […]


more