// arthitectural / office design
  • The client request was that to plan a completely continuous, open, modern office . Was kept in mind that the lighting is very good and take advantage of all the great spaces optically Do not seal. Section of the dining room and open kitchen we tried to make the employees feel a trendy coffee shop. […]


    more

  • Introduction In the spring of 2009 we were contacted by a structural planning company with the aim of proposing them a quick solution for expanding their company premises. Due to the increase in number of their collaborators it was necessary to create new well defined working spaces, areas for discussions, meetings, and reception. The dimension […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Changes such as the relocation to new premises always have the potential for the establishment of the working environment with the effective and quality use of space that promotes communication, enhances productivity and enables the well-being of employees and thus ensures long-term growth. The building’s architectural design, the division of the premises to open space […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The Gippsland Water Factory Vortex Centre, houses offices, laboratory functions and an interpretive experience for a major new water recycling plant. The vortex form strongly expresses the dynamic movement of fluids down a pipe, at the same time providing a unique internal environment. Combining cost performance, aesthetics, water education and ecological intelligence, the facility is […]


more

NLXL was founded in the Netherlands in November 2010 by Rick and Esther Vintage. The company focusses on premium quality wallpaper. NLXL is known for the Scrapwood Wallpaper collection, brainchild of designer Piet Hein Eek and NLXL founder Rick Vintage. This collection won the Editor’s award at ICFF New York in 2011 and can be […]


more

The Browne Street House is a reinterpretation of the Queenslander cottage. It reinvigorates the plan to offer alternatives to how spaces are used. The interplay and juxtaposition of the new and old is through material expression and form, and the cantilevered cottage is a deliberate subversion of the Queenslander paradigm and aims to recalibrate the […]


more