// arthitectural / office
  • Yellowtail Office is an intervention project rather than a cosmetic renovation. Situated in Thornhill, Ontario, the small 10’ x 30’ retail space was converted to a chic suite to be used as a mortgage broker office. The space is divided into three equal zones, which similar to a yellowtail fish, connects the head, body and […]


    more

  • The building, which is located in the Science Park of the University of the Basque Country, next to the university campus of Leioa, constitutes the main nexus between two worlds. It aims to be a meeting point between academia and industry. The ground floor accommodates the main reception, meeting rooms and multipurpose rooms that provide […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

London Wall Place is a premium office scheme which replaces a 1950s podium and vacant tower with two landmark buildings. The original urban grain of the area will be reinstated, reconnecting this key section of London Wall with the life of the City of London and its wider context and enhancing the relationship between the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

 It is a house concept on a rocky ocean coast. In private with elements and infinity. The house watches it from the shelter. Indoors however rest and a cosiness in contrast to the external severe environment. This house for people, enthusiastic this world in any its manifestation.     Architect: Igor Sirotov Architect Project name: Chair house […]


more

The Traffic of Clouds was a large scale site-specific installation in the PROGRAM Gallery Berlin developed by Hackenbroich Architekten in collaboration with Jan Christensen. The large wooden construction was woven together and worked without any connection elements; the pure tension of the interlinked wood created a stable structural system, in which all individual members stabilized […]


more

Captured landscape The challenge of this project – to re-life the former Keating’s Bread Factory to create a suite of open plan interconnected studio and meeting spaces – was augmented by our role as both client and designer. Our design solution focuses around a central courtyard which has become a symbolic and physical gathering space for […]


more