// arthitectural / Peru
  • The project emerged from the remodeling of the old building La Colmena, located in the corner of Agusto Tamayo street and Juan de Arona avenue in San Isidro, Lima, Peru. The original building was designed with a pre-built concrete elements that gave the image of a beehive to the entire complex. During the almost 30 […]


    more

  • For a project as important as the general offices of a lawyers firm, there was a private bidding process, where Consultora Metropolis won with the proposal of the remodelation of an old 5,000 m2 clinic, in the district of San Isidro, in Lima – Peru. The general proposal tried to recover the original structure of […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The project emerged of the remodeling of the old building of Banco Sur located in the corner of Andres Reyes Street and Rivera Navarrete Avenue in San Isidro, Lima, Peru. In the last years the building changed of owners, modifying its facade with the application of signs and corporate applications. In the year 2005, the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The first LOVE F CAFÉ is placed at the formerly most exclusive and prominent corner in Vienna – the “SIRK-corner”. The Café, owned by TV cannel Fashion-TV, is set in the middle of the broad entry into the traditional Viennese city center, succeeding in striking a bridge between modernity and tradition. The idea of a corner […]


more

The Vanke Center will be the first, highest rated USGBC, LEED Platinum Certified Project in China. Steven Holl Architects announces the winning design for the Vanke Center, a progressive new sustainable mixed-use complex in Shenzhen, China on the South China Sea. The firm was selected from a small list of invited firms including MVRDV (The […]


more

  5-9 Roslyn Street Potts Point is a triangular shaped site, less than 200m2 in size. The rounded end looks directly onto a small public space. The shape of the site exaggerates perspective, the tiny footprint amplifies the perception of height. We wanted the building to sit easily in its place, to recognise the architectural […]


more