// arthitectural / public facilities
  • Center for higher education and university researches of Le Havre The building is made of two twin elements, side by side, centralizing three establishments: the campus of Sciences-Politiques for undergrad education and the two schools SPI (Sciences for engineers) and INSA-Civil engineering. We eventually proposed to group together the three institutions in two different entities unified […]


    more

  • Green oases and distinctive design Town dwellers need high-quality green space to enhance their living experience. HOSPER has produced a proposal for development of the grounds of the Zonnehuis care home in Amstelveen into a lively green pedestrianised area. The various buildings on the site are linked by a square paved in a distinctive design […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Seattle-based landscape architects Gustafson Guthrie Nichol (GGN) and New York-based architects Davis Brody Bond (DBB) are pleased to announce their selection as winners of the National Mall Design Competition for Union Square. The competition, organized by the Trust for the National Mall, was a three-stage process through which a jury of eight esteemed professionals selected a […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The Central Park is located along Jalan S. Parman Highway in Western Jakarta, Indonesia, comprising of 5 components, namely a 5-storey retail podium with basement, a 40-storey office tower, a hotel, 3 identical 48-storey apartment towers and an open green park.  With a site of 8 hectares, The Central Park is conceived as a gateway […]


more

The house is designed for 4 members of a family with two kids. The house is placed at urban district and a small plot of only 43.21sqm in Osaka, Japan. Around the site is the mixed-use area where small houses, small factories, and small office buildings coexist together without any harmony. The client’s former house, which […]


more

Replay’s store on Passeig de Gràcia in Barcelona now hosts a vertical garden of just above 100m2. In the storefront location, the two storey wall is set in a dramatic and playful environment with waterfalls, sculptures and contrasting materials. As a great place to study nature’s own vertical gardens, the waterfalls were a natural starting […]


more