// arthitectural / residence
  • ‘House in Nogyang‘ is facing the boundary of the green belt, which boundary that the city can’t expand anymore. It is close to downtown but quiet, near to an apartment complex, elementary school, and Nogyang station. This house is for three generations: three children, a couple, and their old mother. Each of them wanted their […]


    more

  • The House on the Mountain was conceived as house for one family with three additional housing units. It softly nestles against the slope and it’s size, roof shape and materials are inspired by the traditional „Wälderhaus“. The plot shapes the volume horizontally and vertically. As a result the public entrance can be accessed from the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

A flexible contemporary family residence on a spectacular but challenging site. “The owners brief was to design a flexible contemporary family residence. The site was spectacular requiring a design that could respond to a challenging slopped corner site and its aspects” says Thaabe Ramabina of SAOTA. The site is positioned on the ridge below Lions […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

A story of two villas for two brothers – the buildings were recently completed upon the project of DNK – shared by their authors. The architects have been working on this project off and on since 2007 and highly appreciate the experience that they have gained. In particular, they could see for themselves that if […]


more

The Kunstcluster (Art Cluster) is a landmark of the town centre of Nieuwegein, which is to be redeveloped over the next few years. A new town hall is to be built, with shops, homes and offices above ground, and under­ground parking. The site of the Kunstcluster consists of two conjoined blocks: the theatre with arts […]


more

The “TREE HUGGER” at chetpet is a contemporary house with exposed concrete, metal, steel, glass wrapping around the existing trees in the site. The designer aimed at giving a contemporary grammar to the house creating a sculptured mass by retaining the existing trees. The entry undulates into the stone gathering plaza which opens to the vassal / […]


more