// arthitectural / restaurant
  • Introduction The Project is placed in a building completed in the year 1850, in the heart of the city ofValencia. Placed between the busy Plaza del Negrito and the cathedral of the city, the mainobjective of the intervention has been respecting the atmosphere of the building, its materiality and distribution as much as possible. It […]


    more

  • Our Masterplan for Dundalk Institute of Technology called for the creation of a core outdoor plaza in the heart of the overall campus. This space would create a focus to the link between the original campus to the North, the recently renovated Carroll’s Building (Designed by the late Ronnie Tallon) and further land to the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

In October 2011 the SPIEGEL Group, whose stable includes Germany’s most important news magazine Der SPIEGEL, moved into its new publishing house in Hamburg’s HafenCity development. This impressive structure on the Eriscusspitze, lapped by the waters of the River Elbe, was designed by Danish architect Henning Larsen. Ippolito Fleitz Group was commissioned to create a […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

After four years of renovations, the 19th century neoclassic private mansion of the House of Veuve Clicquot Ponsardin located in Reims (France), has been entirely restored – from the façade which was severely damaged in the first World War, to the updated interior design. The renovation work has involved many different talents, ranging from professionals […]


more

DawnTown is an annual public international architecture ideas competition meant to bring creative design to DawnTown Miami and also to promote the inspiring urban story of this district to the world. As a compliment to the historic Miami Marine Stadium this year the competition seeks out inventive architectural concept for a multipurpose transportable floating stage […]


more

COEN! made the new interior design for the head office of the National Broadcasting Channel, located in three existing, dark buildings at the Media Park in Hilversum: this office space was re-created by COEN! to form a light, colourful and attractive working environment, with an ambience appropriate to a media concern. The design was based on the following […]


more