// arthitectural / Retail
  • Construction has begun on SPARK’s competition-winning design for a 127,000 sq m mixed-use development that will serve as a new leisure and business centre in Beijing’s developing Daxing district. The Vanke-Shoukai joint-venture development will incorporate an expansive publicly accessible park environment between office, residential and retail buildings. The design represents a dedicated effort to provide […]


    more

  •   After remodelling phase 01, Linda vuela a Rio enters its final phase completely transformed in perfumery and cosmetics. A careful staging that should transform the above exposure zones clothing collections and different in a grand exhibition space for the entire signature perfume brands. The end result makes Linda vuela a Rio in a renovated […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

This mixed use office and retail development sits centrally within the new Danzishi Central Head Quarters in Chongqing, that sits on the banks of the Yangtze River. The brief was to create an interactive retail environment that would interact and reflect with the rich topography that Chongqing is renowned for. The site set many challenges […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Laying on the pristine context of Polour, overlooking the highest peak of Iran -Mount Damavand-, and responding the climbing potential of the region, a spirited sport facility is imprinted delicately in the rocky lands of Mazandaran. Being inspired by the geological process of the large-scale movements of the earth‘s crust and its tectonic forces, all end […]


more

Profilini is a bar stool made of powder coated bent iron tubes. The concept of the project is to create a functional three dimensional composition. This is achieved by strategically assembling the individual elements of the bar-stool in an ergonomic and constructual manner. Each of the individual element has its own distinctive characteristics and when assembled […]


more

The challenge proposed was to design a Bar located in a preexisting building whose concept was to create a space with the characteristics of a private living room. The project explores the creation of a noble and refined place with a strong oriental inspiration. A mixture of noble materials such as marble, wood and gilt metal combined with […]


more