// arthitectural / shipping container
  • At a time when cities are looking for new ways to bring life to their streets and public spaces, the interactive Megaphone installation invites Montrealers and visitors to gather downtown to explore the festive side of public speaking. Selected in April 2012, after a call for applications by the National Film Board of Canada and […]


    more

  • SHH has completely redesigned the National Railway Museum’s hospitality offer, following a commission by long-term client Levy Restaurants, the sports, leisure and hospitality division of Compass Group UK & Ireland, which provides catering services at the museum. The radical revamp involved the rebadging and redesign of the popular York attraction’s two main restaurants, as well […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

  In a few decades our whole world economy has become reliant on the containerization of our supply lines. Known the world over for its indestructible appearance and boxy look, the shipping container is one of the best known industrial archetypes. This modular storage system is inspired by the wonderful colour mosaics that sprout to […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Light Sisters is a collection of three lamps delivering a specific ambient light to interiors. Made of metal tubes with led stripes, they appear as sketched, illuminated cubes floating in space. Besides their most obvious function, Light Sisters can also be used as bookshelves or a place to store your favorite magazines. Designer: Ana Babic Project name: Light […]


more

ENERGEX is one of Australia’s largest and fastest growing organizations, working in a range of roles to supply electricity to South East Queensland. The new ENERGEX workplace brings together a number of divisions and groups, which were currently dispersed throughout Brisbane, to create an open, collaborative work environment. This move is a driver for cultural change […]


more

The Aurea Residence is located in the Magnolia neighborhood of Seattle. Designed for a young family on a 5000 sqft infill lot, the home is oriented to maintain privacy, maximize views and daylighting. The massing consists of four forms that surround a Japanese rock garden, which creates a private center courtyard and floods the home […]


more