// arthitectural / shop
  • The design concept for Start Weizman worldwide is a playful dialogue of geometries; creating a rhythm of folds and recesses that have been shaped further by functional and ergonomic considerations. The store’s central display units have been designed to showcase the Stuart Weitman collection and also provide seating. The juxtaposition of these distinct elements of […]


    more

  • The “Bottles’ Congress” project came as an answer to the very particular challenges presented by a wine and spirits store in unique circumstances. Located in the outskirts of the city of Braga, in northern Portugal, next to Minho’s University, the client required a system to display over a thousand different wine and spirits bottles, designed […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Located in one of the most important commercial galleries in the city of Porto Alegre, El té – Casa de chás (tea house) focuses on the sale of teas and everything that involves the product. The project concept was born from the immersion in the world of teas. All its colors, textures and aromas were the starting point for […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

AM has carried out the design and implementation of Vallespà, a bakery located in the “Mercat Nou” of Sant Cugat del Vallès (Barcelona). The objective of the refurbishment was to bring the product into the street, update both the display and sales area, add a tasting area and adapt the space for disabled access. The counter, designed […]


more

La Maison La Roche-Jeanneret is a dual house built by Le Corbusier in 1924 and are currently the home of the Le Corbusier Foundation. The project dates back to 1923, when Raoul La Roche commissioned to the Helvetic architect a house where he could also be exposed his art gallery. Was used the new technique […]


more

Located in the rapidly evolving neighborhood between the Chelsea and Flatiron districts of Manhattan, the new headquarters of an internet appliance company is sculpted into the shell of the 9th and 10th floors of a refurbished mercantile building. The client requested a design that would incorporate a strict hierarchy of use while enhancing an atmosphere […]


more