// arthitectural / showroom
  • Ligne Roset Réamur showroom in Paris will soon show “Beau Fixe” by Inga Sempé well known for her impertinent independence and practical rigour: “As a child, we had two armchairs at the seaside, massive like elephants sitting on their hindquarters, the front legs of which formed the armrests and ‘ears’. These ‘ears’, I loved them […]


    more

  • Ramón Esteve inaugurated his Author’s Space at the XXII International Exhibition by L’Antic Colonial, Porcelanosa Group As every year, L’Antic Colonial and Porcelanosa Group present the latest news before the expectant look of professionals, visitors and media at the XXII International Architectural Exhibition. An unmissable event taking place from 2nd to 6th February and is […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

When launching new furniture in the spring of 2013 the client Skøyen Design Center, which is a collaboration between 8 different furniture and lighting producers, wanted to renew their showroom. In addition to presenting the products in an aesthetic way, the showroom was to used as a social workspace for the different companies sharing the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Reconversion of a former tobacco factory into a contemporary living project. Through an architectural competition, organized by the City of Menen, the project was awarded to SA Vanhaerents from Torhout in cooperation with BURO II & ARCHI + I as a designer. The original configuration of the buildings is the starting point for the new design. […]


more

The commission (March 2008) consisted of a detached house with outbuildings on a plot in villa park ‘de Noordzoom’ in Lelystad, at the foot of the Enkhuizen – Lelystad dike. The family wanted, like many others, light, air and space. The house is a one-story bungalow, while the site asked for a response to “living at the water.” The […]


more

The medical centre is constructed in a trapezoid-shaped plot and has an extension of 3.300 square meters. The intervention proposed to locate the building next to the west limit of the site forming a large outdoor area in front of it. In this way, this open space was transform in 2.400 square meters of public […]


more