// arthitectural / store
  • The design concept for Start Weizman worldwide is a playful dialogue of geometries; creating a rhythm of folds and recesses that have been shaped further by functional and ergonomic considerations. The store’s central display units have been designed to showcase the Stuart Weitman collection and also provide seating. The juxtaposition of these distinct elements of […]


    more

  • Shop on three levels, on the mound Montmartre in Paris, which features lightly the French style. Location: 41 rue des martyrs, Paris, France Architect: Olivier Chabaud Architecte Program: parisian concept store Project: owner NAXOR Illustration ceiling: Frédérique Vernillet Surface: 120 m² Calendar delivrery: december 2013 Photo crédit: Philippe Harden


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The following interior design was realized for a retail store of a company which runs its own farm, featuring seasonal produce and items, such as dairy products, sweets and bread, made using milk form said farm as the main ingredient. Since the distinctive characteristic of their products is the fact that fresh produce and milk […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The Snow Apartement by penda is located in Zhangjiakou, which is a famous skiing region 160km North of Beijing and offers a weekend-getaway for the client and his friends. The design of the apartment is inspired by a melting snowfield in spring, when nature slowly revives from winter and offers a contrast of cold and […]


more

Mazzo, the eighth member of the IQ creative family in Amsterdam, is the Italian sister of Brasserie Witteveen – both in hospitality concept and in the interior there is an obvious connection. As with Witteveen the name and location of Mazzo share a history in the city of Amsterdam. Until six years ago Mazzo was […]


more

The apartment is located in the city centre of Valencia on the first floor of a five-storey building. This project remodels two apartments that have been joined together, radically altering the former layout. The proposal clearly differentiates day and night areas, both of them articulated around a spacious corridor which allows a clear flow from […]


more