// arthitectural / swimmingpool
  • Being located right on the river Spree’s waterside in the Treptow – Köpenick area, the building is home to the rowing and the canoeing section of Berlin’s oldest gymnastics association, the “Turngemeinde in Berlin 1848 e.V.” Following the flow of functions, the building is orientated from the street side, towards the Spree River. The boat […]


    more

  • The Haus am Weinberg is located in a setting that is at one time rural, yet suburban. The location of the villa affords pastoral views of the stepped terraces of an ancient hillside vineyard on one side and cityscape vistas on the other. The inner circulation, organisation of the views and the programme distribution of the […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The four members’ family residence is situated in the city of Nicosia on a low hill. The sloping plot provides unobstructed view to the Pentadaktilos mountain to the north and overlooks the east side of the city. The building is deployed on three levels in order to better adapt to the sloping plot on the […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

The object of our renovation work is a house located in Vincennes, within the radius which surrounds the Château de Vincennes, a radius monitored by architects of historical monuments. The building seems to have remained largely in its original state since the beginning of the 20th century, and has not been renovated at all for […]


more

The “Rechter House” in Tel Aviv was originally designed by Zeev Rechter as a single storey home for his family with an orderly arrangement of internally and externally exposed, longitudinal concrete beams which formed the basis for the internal spaces, whilst adhering to the principles of “open planning” that were prevalent in those years.  Over […]


more

Casa SE was built in a traditionally residential quarter located in the western parts of Guadalajara. It was commissioned as a permanent home for a family of 4 adults. The primordial drive behind the project was to create comfortable spaces and to allow them to establish their own dialogue with the outside through a series […]


more