// arthitectural / transport system
  • The purchase of a new inter-island ferry, the congestion in the port, and the lack of adequate conditions for the fishing fleet all meant that it was necessary to rethink the whole way in which the Port of Horta is organised. The proposed solution is to create a new harbour basin for passenger traffic on […]


    more

  • Grupo Sordo Madaleno is honored for being invited and recognized by the Mexican Federal Government to compete in the New Mexico City International Airport project. We congratulate the Mexican Government for taking this step forward and present a new face of modern Mexico to the world. “Sordo Madaleno continues innovating through design edge and creating […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

‘Stockholm City Station’ will mark the entrance to Stockholm’s inner city center and integrates the station, a hotel and conference center along with apartments. The main idea behind the design was to create a building that gently adjusts to the area’s existing building in scale and expression, and which reinterprets a number of local Swedish […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Following the Design Miami/ Basel edition in June with Craftica by FormaFantasma, Fendi has invited Belgian designer Maarten de Ceulaer to develop for the December 2012 program a project that responds to its visual identity and its legacy of Modernist-inspired patterns and emblems. Maarten was selected for this project because he has demonstrated a remarkable […]


more

  A Return to Basics: The Steele Residence project is a complete gut renovation of an apartment for a couple returning to the city after long careers in Chicago.  The couple, recently retired, but still active in various community oriented projects throughout the country sought a design that reflected this phase of their lives. The […]


more

The design for the “Wafra Living” complex, consists of a high rise building set back from the street and an L-shaped building defining the street edge, conceived to maximize privacy within the community, whilst providing ample natural light and usable indoor and outdoor common spaces. Cuts have been made in the front building in order […]


more