// arthitectural / uk
  •   HLM Interiors has completed the interior design for a new Workspace property ‘ScreenWorks’ on Highbury Grove in North London. Workspace provides business premises for new and growing companies across London. The property incorporates a reception area on the ground floor and ‘Club Workspace’ area for businesses in their infancy, which has 24-hour access and […]


    more

  • Following in the footsteps of its highly praised renovation of 55 Baker Street, Make has completed a stunning refurbishment and extension to a 1960’s apartment building for Ridgeford Properties Ltd. Except this time rather than fronting a major arterial route in the city, the most stunning elevation is hidden away in the heart of Marylebone. […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

Squire and Partners’ RIBA Regent Street Windows design for Brooks Brothers, the oldest American apparel brand, was conceived following a discussion about shared values of heritage, craftsmanship and quality. The concept draws on the iconic Golden Fleece, the historical symbol of wool merchants and the Brooks Brothers trademark since 1850. The installation features two crafted […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

Handcrafted generous size and scale chair designed with wide slats for updated and modern look. Chair is stackable for easy storage the teak in our regatta collection meets all of the requirements of the tft through the entire chain of custody, from harvest to final production. (The trovata teak is supported by the tropical forest […]


more

Colorado College celebrates dynamic dining space The buzz was hard to miss as students poured into Colorado College’s renovated Worner Center at the start of the semester. Over the summer, Shepley Bulfinch’s fast-track first floor renovation of the College’s dated dining services transformed the Center into a dynamic social and study space for the Colorado […]


more

The architect Guilherme Torres designed this apartment to meet the expectations and needs of a young family. Situated in Curitiba, Southern Brazil, the apartment has a privileged view of a golf course. Starting from a pre-existing base, the architect chose to coat all the walls with carved woodwork. In doing so, he managed to hide […]


more