// arthitectural / working space
  • After a successful collaboration between i29 interior architects and VMX Architects for social workplace Combiwerk, this is another project where both offices joined forces to seamlessly integrate architecture and interior design. For media agency MediaXplain an industrial building with a compliant bold interior is realised in de Houthavens, at the old Port of Amsterdam. At […]


    more

  • This is not the first office of the famous corporation in Moscow, and not the first work of UNK Project for Disney either. “Walt Disney Company” have long since established its office in “Lotte-Plaza” on the Novy Arbat Street, and in 2011, UNK Project turned the office of “Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing” located […]


    more

Subscribe to
our newsletter
daily

The client request was that to plan a completely continuous, open, modern office . Was kept in mind that the lighting is very good and take advantage of all the great spaces optically Do not seal. Section of the dining room and open kitchen we tried to make the employees feel a trendy coffee shop. […]


more

// arthitectural / You may also like to see...

2 modules, one horizontal and one vertical, make up this unique weeHouse. The 1200sf 3BR, 2BA house was designed as a weeHouse prefab prototype based on a 14’ width.  A common basement links separate buildings to aid in privacy and heating flexibility. Materials: stained pine Corncrib and oxidized copper green-painted “Container” siding, red pine interiors […]


more

British architects and designers SHH took on the new-build Kensington House project with a commission to create a complete interiors scheme for the six storey, 1,114 sq m house. The property is comprised of a very generously proportioned reception room, large formal dining room, family room, cinema and pool room, all located on the lower […]


more

Space is the focus of our work. It is less about form and more about the energy and spirit of a space. We always look for the way to the greatest transformation with the fewest strokes – a design Haiku. The approach was one of simplification and amplification. Natural light rejuvenates the spaces, eliciting the […]


more