// arthitectural / Urban Design / 1:1 arquitetura design | Park Design Hall

1:1 arquitetura design | Park Design Hall

Urban Design _MG_4314_foto_Haruo Mikami-Baixa Resolução

The space was designed for entry into the shopping plaza Park Design, located in SGCV, south. And has the focus on the sale of furniture, cars and accessories.

_MG_4311_foto_Haruo Mikami-Baixa ResoluçãoThe only guideline weight client was working on a reduced budget for the construction and maintenance. Office as our guideline was to radically change the quality of the space previously offered at the same location.

4337We did a tribute to Brasilia with contemporary design, art and mixed trace, Brazilianness and sensuality in a metallic space, which prejudice should be cool, dry and rough.

_MG_4271_foto_Haruo Mikami-Baixa ResoluçãoWe also seek a material that has history, showing restoration work, which is aged, the right choice was the corten steel, rusted, red and texture, a material that was fully satisfied our demand. The Cobogó used is proudly Brasilia, and the bank art is an invitation to be used.

_MG_4306_foto_Haruo Mikami-Baixa ResoluçãoWe work on full scale elements, ports accompanying the ceiling, the sculpture that hangs from the ceiling, the Cobogó format that creates a tiny grouping of weight to compete with the scale of the elements.

4285The only objective of our space is the EMOTION.

Location: SGCV, south
Architect: 1:1 arquitetura:design
Year: 2013
Area: 210 m²
Status: Built
Structure: Metalic
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more