// arthitectural / Interiors / 81.WAW.PL | RuckZuck

81.WAW.PL | RuckZuck

Interiors 81.WAW.PL | RuckZuck

RuckZuck is the first multimedia showroom in Poland with a floor and door exposition. Not only interactive configurators, iPad positions and access to interior applications make this place exceptional. The main discriminant is its extraordinary and sophisticated interior. The showroom is about 500 square meters. The main goal was to expose all products in the best way.
81.WAW.PL | RuckZuck

81.WAW.PL | RuckZuckClients should be able to find what they want quickly and intuitively. – When designing the RuckZuck showroom we wanted to achieve a clear division of the interior – says Anna Paszkowska-Grudziąż, co-designer from Warsaw studio 81.WAW.PL.

81.WAW.PL | RuckZuckThe interior is arrange in black and white – black is a background for floors and doors, when white was used in the centre of the showroom. The central part is created by cubes. Each one has got a different function. The most important is the one situated in the back part of the shop with a multimedia projector. It cooperates with an iPad so one can see any floor from the offer being displayed in a real size on the RuckZuck floor.

81.WAW.PL | RuckZuck

81.WAW.PL | RuckZuckMultimedia and interactivity are the future. RuckZuck is the first one to sets the trends and directions of development. Architecture studio 81.WAW.PL helped to achieve this goal.

Location: Poland
Architects: 81.WAW.PL
Project name: RuckZuck
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more