// arthitectural / Interiors / Andrés Remy Arquitectos | Get & Go Deli Express

Andrés Remy Arquitectos | Get & Go Deli Express

Interiors IMG_4275

The challenge presented for the business is based, basically, on a programmed restructuring of space, keeping the architectural existing elements and giving them, at the same time, a special character, where the new fuses with the existing, through interventions that define these new elements as part of a renewed architectural environment.

The restaurant functionality required a clear circulation to access the different areas in the proper timing.

_MG_0319

Following this idea, a central volume – holding the cashier and the coffee stand – guides the path to the other functions in the surround. This envelop continuity breaks, giving place to the sitting area and displays.

All these elements guide the clients all the way in and out.

Throughout wide glass planes, the restaurant tries to mix with the exterior.

This emphasizes the brand’s idea of quality, transparent and clean service.

The façade, product of the interior elements, changes through a closure system according to the exterior needs.

IMG_4275

Location: Buenos Aires, Argentina
Project type:  Fast-Food Restaurant
Project and Direction: Guido Piaggio and Lilian Kandus (Andrés Remy Arquitectos)
Authors: Guido Piagioa, Lilian Kandus.
Collaborators: Martin Delatorre, Diego Siddi.
Constructed Area: 150m²
Construction Year: 2009
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more