// arthitectural / Interiors / Anna Noguera | Alemanys 5

Anna Noguera | Alemanys 5

Interiors Anna Noguera | Alemanys 5

Anna Noguera | Alemanys 5Located in the central part of Girona’s medieval quarter, within the perimeter of the first wall and overlooking the Plaça Sant Doménec, is the property Alemanys 5, whose original building dates back to the XVI century. Its recent restoration integrates old and new, where sober and clean lines look for the enjoyment of essential elements such as space, light, shadows, fire, stone, water or silence.

Anna Noguera | Alemanys 5

© Anna Noguera

Anna Noguera | Alemanys 5

© Anna Noguera

Anna Noguera | Alemanys 5

© Anna Noguera

The building is configured from two family apartments of different sizes and features:

“El Badiu” (the gallery), is a duplex of 180 m2 on the upper floors, with a master suite and two rooms for kids, a large living room with fireplace and a spectacular terrace facing south, with exclusive views over the old medieval city.

“El Jardí” (the garden) is an apartment of 100 m2, with two double bedrooms, a spacious bathroom, a large living room with an integrated kitchen, and a pleasant private garden with sun terrace and pool.

Anna Noguera | Alemanys 5

© Anna Noguera

Anna Noguera | Alemanys 5

© Anna Noguera

The building can also be rented as a complete unit, with 5 rooms for 10-12 people.

Location: Girona, Spain
Architects: Anna Noguera
Project Architect: Anna Noguera
Owner: Welcome Beyond
Project Area: 180 sqm
Photographs: Anna Noguera
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more