// arthitectural / Concept & Competition / Atrium | Villa Zuzana

Atrium | Villa Zuzana

Concept & Competition Atrium | Villa Zuzana

Atrium | Villa ZuzanaUnderneath the cantilever a closed living space with living room, kitchen, bedroom has been created and it is partially embedded in the terrain. The house looks like a one-floor vertically laid joist directly placed on the street. The aim of the concept is to react to the need to widen the space around the street and to connect to the landscape.

Atrium | Villa Zuzana

Atrium | Villa Zuzana
Atrium | Villa Zuzana
 
Atrium | Villa Zuzana
Location: Lorinčík, Košice, Slovakia
Architect: Atrium
Project: 2010
Build-up area: 260 m²
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more