// arthitectural / Architecture / CMV archietects | Villa Gonzalo

CMV archietects | Villa Gonzalo

Architecture CMV archietects | Villa Gonzalo

CMV archietects | Villa Gonzalo
The main objective for the project is given by the wish of the client to facilitate the access to the house to his best friend, a handicapped friend. The approach ramp, the open and luminous spaces and the maximum use of the sights towards the mountain decide the volumetry of the design.

CMV archietects | Villa Gonzalo

CMV archietects | Villa Gonzalo

CMV archietects | Villa GonzaloThe construction is made up of two prismatic bodies of a unique floor height, perpendicular from one another and joined by the hall which is acting as a hinge between them both.

Location: Valldemossa, Mallorca, Spain
Architect: CMV archietects
Project name: Villa Gonzalo
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more