// arthitectural / Interiors / David Guerra | Apartment Sion

David Guerra | Apartment Sion

Interiors David Guerra | Apartment Sion

David Guerra | Apartment SionLocated in a great neighborhood of Belo Horizonte, Minas Gerais, the 180 square meters apartment was projected to a writer and journalist single man, was inspired by the lifestyle that combines books, music, art, fine wines and conversations full of affection and enthusiasm. A place with quality furniture, fine paintings and cozy materials, brings the warm feeling of being comfortable in an atmosphere of a discrete elegance.

David Guerra | Apartment Sion

© Gustavo Xavier

David Guerra | Apartment Sion

© Gustavo Xavier

Highlighting the memory and lifestyle were part of the design intent, and the paintings, books and objects were selected carefully to reflect the person who lives there.  To offer the space an amplitude, bright rooms with open spaces and a few elements, low furniture of straight lines and light woods, white walls and floors and transparent curtains were used.

David Guerra | Apartment Sion

© Gustavo Xavier

David Guerra | Apartment Sion

© Gustavo Xavier

David Guerra | Apartment Sion

© Gustavo Xavier

Location: Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil
Architecture: David Guerra 
Project leader: Architect David Guerra 
Project name: Apartment Sion
Team: Architect David Guerra, Architect Fernando Graça e Architect José Luciano Penido
Completion date: 2002
Constrtuction area: 180m²
Photos: Gustavo Xavier
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more