// arthitectural / Architecture / Dom Arquitectura | Mountain Guest House in Barcelona

Dom Arquitectura | Mountain Guest House in Barcelona

Architecture © Dom Arquitectura
© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

The existing volume could not be changed, so we adapt the guest house program to it.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

First of all, we covered with insulation and waterproofing the roof and then we did the same with the facades and interior space. The idea is to open the inside space to outside, so the users could be available to enjoy the large garden with views.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

The cover is extended with a new wicker pergola with iron structure, so we can increase the terrace space and visitors will be more in touch with the garden, the nature and the orchard.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

The interior space is understood almost as a single and continuous space where the living room, kitchen and small dining area, form the main space and it is also connected to the bedroom and bathroom.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

In the bedroom we design a continuous furniture, with the same flooring wood, a base cabinet, also becomes the head of the bed, and encompassed the window perimeter. It can be used as a bench where you could enjoy the framed views.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

The kitchen furniture, the fireplace furniture and cabinets maintain the same modulation, and they help us to distribute the ordered space.

© Dom Arquitectura

© Dom Arquitectura

Location: Barcelona
Architect: Pablo Serrano Elorduy [Dom Arquitectura]
Interior Designer: Blanca Elorduy
Collaborators: Pablo Carroggio
Surface: 65 m2
Photographer: Dom Arquitectura
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more