// arthitectural / Interiors / Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS House

Interiors Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS HouseLocated in the city of São Paulo, this 600m² house was designed to a family with the aim of being a place of social meeting among a collection of art and design. For coating it was chosen naturals and sustainable materials like demolition wood for the floors and raw marble. The social area was divided in sectors: Living, Cellar, Dinning room, Gourmet Kitchen and Balcony.

Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS HouseFor decoration, vintage furniture mixed with Italian, French and Scandinavian design furniture. In all rooms there are Tibetans rugs made of wool and silk. At the entrance of the house a mirror received the visitors in style.

Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS House

Galeazzo Design | NS HouseThe house was conceived with big windows and doors that allows daylight to be the big supporting element of the spaces. Despite the sectored ambient, all the house are integrated through spacious passages allowing the guests to enjoy the spaces with privacy but integrated to the house. The gourment kitchen is the big venue where all spaces are joined together and it becomes the main attraction on the party nights. In the big yard there’s a pool for the summer days that magnifies the effect of oasis in an urban setting.

Location: São Paulo, Brazil
Architect: Galeazzo Design
Project name: NS House
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more