// arthitectural / Interiors / Input Creative Studio | Breadberry

Input Creative Studio | Breadberry

Interiors _CHO2109

Breadberry is a high end kosher neighborhood supermarket that offers only the best and most wholesome ingredients. The design for Breadberry references the nostalgia of an old neighborhood store, focusing on natural connections and a warm inviting environment.

_CHO2127A soffit featuring wood fins and neon signs provides ways finding, while acting as singular design element that ties all of the departments together. Wood flooring and custom wall covering runs throughout the aisles, providing warmth and putting customersat ease.

_CHO2184-EditThe bakery area features custom cases that were designed as a continuation of the soffit, while a three dimensional chocolate drip wall provides a luscious and yummy backdrop for the pastries. A backlight milk white plexi-glass case sits behind the coffee bar, designating this area and enticing shoppers from afar.

_CHO2185-EditIn the deli, hot food and sandwhich zone reclaimed barn wood tiles, dark colors, butcher block and custom refrigerator cases make this area feel like its own safe haven and provide an ideal background to display all of the homemade delicacies. The next stop on a customers journey is the sushi bar and fish counter. Linear panels feature a lighter wood, subtly referencing a minimalist aesthetic and an oversized fish graphic providespersonality.

_CHO2208-EditWholesome, warm and nostalgic this design speaks to all generations.

_CHO2215-Edit

Location: Brooklyn, New york, USA
Interior Design: Input Creative Studio
Project: Breadberry
Type: Supermarket
Brand Development/Branding: Clive NY
Photography: Eledan Photography
 
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more