// arthitectural / Interiors / JUMA Architects | Greenway

JUMA Architects | Greenway

Interiors _lrp4332

_lrp4350

_lrp4391

_lrp4407

_lrp4413

This project involves the renovation of a 1974 apartment with a floor space of ​​90sqm. The original apartment was divided into separate spaces that could be accessed through a central circulation area. The playful circulation in the new design creates an optical extension of the room. The design also shows that it is possible to create a loft-like feeling, even with limited floor space.

_lrp4418

_lrp4424

_lrp4336

_lrp4426

_luc2748

Design Agency: JUMA Architects
Designer: Mathieu Luyens en Julie van De Keere
Design Year: 2011
Photographer: © Luc Roymans
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

 
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more