// arthitectural / Architecture / Juma Architects | Point Final

Juma Architects | Point Final

Architecture Juma Architects | Beautyspot

Relaxation was the key word in this design. People should come in and feel comfortable in the environment. While the customers are having there treatment they should relax, enjoy en experience calmness. Therefor JUMA chose for a plane color palette with natural materials. The dark wooden floor and the light grey walls collaborate to the zen-effect.

Juma Architects | Beautyspot

© Annick Verminnen

Juma Architects | Beautyspot

© Annick Verminnen

Behind the counter the decorated wall with horizontal lines is the eye-catcher where all the products are displayed. By putting the sideboard and floor in the same material, it contributes to a harmonious design.

Juma Architects | Beautyspot

© Annick Verminnen

In the cozy corner, people can drink some coffee or read a magazine while waiting for there manicure. The cow-skin-carpet and wooden side tables give this space it’s own character.

Architects: Juma Architects
Project name: Point Final 
Photos: Annick Verminnen
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more