// arthitectural / Architecture / Kamil Mrva Architects | Reconstruction and Extension of a House in Kopřivnice

Kamil Mrva Architects | Reconstruction and Extension of a House in Kopřivnice

Architecture Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-04

The aim was to extend the existing house (a nice block overgrown with ivy in a quiet locality), improve the design of the entrance, and connect it to the garden.

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-09

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-10The project came to fruition painlessly. We essentially agreed on the first designs for the extension and then could flesh out the design, and later the project.

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-06

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-07

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-08The extension was designed as a wooden structure with a single brick fireproof wall.

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-02

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-01

Pristavba_RD_Holub-foto-Studio_Toast-00

Location: Kopřivnice, ul. Tyršova 504, Czech
Author: Kamil Mrva Architects
Cooperation: Lenka Burešová, Martin Jeřábek
Contractor: Kovarčík
Project: 2003
Realization: 2004
Photo: studio Toast
 
Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Sharing is Caring...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

Have anything to say?

// arthitectural / You may also like to see...

The new campus of TAC SEV is built across from the existing property of Tarsus American College (TAC). Considering its proximity to the historic context of the school, the new campus is conceived, as a design principle, a part of the TAC campus it is separated from by a road that traverses the premises. An […]


more